چراغ خطی

چراغ خطی و کاربرد آن

آیا می دانید چراغ خطی چیست ؟ و چه کاربردهایی دارد ؟ ما در این مقاله سعی کرده ایم شما را این محصول روشنایی پر کاربرد آشنا کنیم ؟

اگر شما ان دسته از کسانی هستید که به روشنایی منزل و یا محل کار خود توجه می کند میزان روشنای اهمیت می دهید . چراغ های ال ای دی بسیار مناسب هستند ؟ و اینکه چرا مناسب هستند ؟

چراغ ال ای دی ها ، بحث مصرف انرژی و در نهایت ارائه راه‌کارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی است .

با این توصیف هایی که شد در یک پروژه ساختمانی حالا بسته به نوع کاربری که دارد مسکونی و یا تجاری میزان مصرف انرژی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است .

بنا بر این بسیاری از تولید کننده ها و برنده ها مختلفی مثل پارس شعاع توس ، دلند ، جهان الکتریک در تلاش هستند که یک محصول با کیفیتی را تولید کنند که بسیار از لحاظ مصرف انرژی کم مصرف و پر کاربرد باشد .

برای مثال استفاده از لامپ ال ای دی کم مصرف ، و بسیاری از محصولات روشنایی پر کاربر مانند چراغ خطی .

ظاهر چراغ خطی

ظاهر چراغ خطی ها مستطیی شکل هستند این چراغ ها به دو صورت قابل نصب به سقف کاذب هست

یا به صورت روکار و یا توکار

هنگام نصب چراغ توکار باید به ابعاد برش سقف دقت کنید و سپس اقدام به خرید چراغ کنید و داخل سقف نصب نمایید .

به عنوان مثال سقف های اداری و تجاری و هتل که سقف کاذب دارند این چراغ توکار گزینه مناسبی برای شما می باشد .

چراغ خطی روکار

این نوع چراغ های ال ای دی به حفره و برش سقف نداریم .نصب نسبتا راحتی دارد .روی سقف و دیوا نصب می شوتد .

این چراغ ها در جاهای است که سقف از قبل آماده شده باشد چراغ خطی روکار گزینه بسیار مناسبی است .

همچنین محل کاربرد این نوع از چراغ‌ ها مانند چراغ‌ های توکار در سقف‌های کاذب مجتمع های تجاری و یا ساختمان های اداری، هتل‌ ها و غیره می‌باشد.

نوع دیگری از این چراغ های خطی به صورت آویز است راحتی در فضاهای مختلف قابل استفاده است. این چراغ ها معمولا بسته به طولی که دارند با تعداد مشخصی کیت آویز نصب می شوند.

کاربرد چراغ آویز در هتل و بیمارستان ها

ویژگی این محصول روشنایی

دارای عمر طولانی

تامین نور روشنایی

نوری یکنواخت و گسترده

طراحی مدرن

انواع-چراغ-خطی
معماری چراغ خطی روکار






    





  • ۰
  • ۰

بهترین قیمت چراغ ریلی سقفی

در این پست با بهترین قیمت چراغ ریلی سقفی در خدمت شما هستیم. اگر به دنبال بهترین قیمت چراغ سقفی ریلی هستید با کالای برق پارس همراه باشید. چراغ ریلی سقفی یکی از انواع نورهای موضعی به شمار می رود که در بسیاری ار محیط ها برای دکور و یا جلوه دادن موضوعی استاده می شود.  چراغ ریلی سقفی بروی یک ریل یک متری قرار دارد که روی آن از منابع نوری یک الی 3 تا قرار دارد. سیم کشی درآن روی ریل مرتبط است . از چراغ موضعی ویترین فروشگاه ها، آرایشگاه ها، نمایشگاه ها، موزه ها، گالری ها، رستوران ها و ... استفاده می شود.

برای خرید انواع چراغ ریلی سقفی می توانید به سایت کالای برق پارس مراجعه کنید. با استفاده از این نوع چراغ‌ها می‌توانید چراغ‌های متمرکز و جزئی را روی موضوعات خاص ایجاد کنید. زاویه نور در چراغ مسیر را می‌توان با توجه به تنظیمات شما تنظیم کرد. این چراغ‌ها می‌توانند روی مسیرهای خود به چپ و راست حرکت کنند و علاوه بر این، زاویه چراغ‌ها نیز قابل تغییر است.

این مقاله را نیز بخوانید: مناسب ترین لامپ برای لوستر 

 

خرید چراغ ریلی پارس شعاع توس 

چراغ ریلی سقفی را چگونه نصب کنید؟

به طور کلی، شاخه‌های مسیر می‌توانند سفید، نقره‌ای و سیاه باشند و ابتدا با پیچ و سنجاق بر روی سقف نصب می‌شوند. پس از آن، شما باید کابل را در شاخه مسیر قرار دهید. منبع تغذیه ریل را با سیمهای فاز و خنثی به ریل متصل کرده و درب ترمینال را ببندید. سپس نور را با توجه به گیره جانبی به ریل وصل کنید. ابتدا گیره را باز کنید، سپس لامپ را در موقعیت دلخواه قرار داده و گیره را ببندید. بعد از نصب این چراغ می‌توانید زاویه نور را به صورت افقی و عمودی تنظیم کنید.

چراغ موضعی  از چه اجزایی تشکیل شده است؟

چراغ موضعی از اجزای زیر تشکیل شده است:

منبع نور

چراغ های موضعی معمولاً دارای منبع هستند دیگر نیازی نیست که لامپ تهیه کنید. فناوری لامپ مورد استفاده در این نوع لامپ‌ها می‌تواند LED، CO یا SMD باشد. دمای لامپهای چراغ ریلی معمولاً در حدود ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰ کلوین است که نوعی نور خورشید یا سفید است. در بعضی موارد چراغ‌های راهنما مجهز به چراغ نیستند که به دلیل انحراف می‌توانند به انواع مختلف چراغ مجهز شوند.

ریل چراغ موضعی

چراغ‌های سقفی ریل ها در انواع رنگ‌ها و اندازه‌ها موجود است. این ریل‌ها از آلومینیوم سیاه و سفید یا ورق گالوانیزه ساخته شده اند. این دستگاه‌ها معمولاً دارای اندازه‌های استاندارد ۱ متر و ۲ متر هستند. این ریل‌های راهنما می‌توانند به سقف، دیوار، کف و غیره متصل شوند. مسیر را می‌توان در جایی که سقف کوتاه است نیز استفاده کرد. این ریل‌های راهنما سوراخ‌هایی دارند که می‌توان آن‌ها را به سقف پیچ کرد.

 

اتصال دهنده

از چندین نوع رابط برای قرار دادن ریل‌ها در کنار یکدیگر استفاده می‌شود. این رابط‌ها با توجه به موقعیت مکانی و روش اتصال متفاوت هستند. رابط می‌تواند به صورت T، L، I یا X باشد.

پایه های چراغ موضعی

این تجهیزات وظیفه ایجاد ارتباط بین لامپ و ریل را دارند. برخی از این پایه ها به صورت ترکیبی با لامپ بر روی ریل نصب می شوند و در برخی موارد ، پایه ها به لامپ متصل می شوند و سپس بر روی ریل قرار می گیرند. این پایه ها می توانند جهت نور را تنظیم کنند.

 

نحوه نصب نکات ایمنی و چراغ های سقف ریلی

هنگام نصب چنین تجهیزاتی باید توجه داشت سیمهای داخل ریل به بدنه متصل نباشند. علاوه بر این ، ظرفیت تحمل ریل ها برای نصب چراغ ها باید در نظر گرفته شود. برای اتصال ریل ها به محل مورد نظر مانند سقف یا دیوار باید از پیچ و رولپلاک استفاده کنید. برای اتصال آنها نمی توان از چسب استفاده کرد.

 

هنگام خرید چراغ موضعی چه نکاتی باید رعایت کنید؟

هنگام خرید چراغ ریلی  موارد زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. به عنوان مثال ، نوع فضا ، رنگ نور مورد نیاز ، منطقه مورد استفاده ، ارتفاع سقف ، مقدار نور مورد نیاز ، شکل ظاهری چراغ ریلی  و ... در انتخاب و خرید چراغ های ریلی بسیار مهم است. . بهترین قیمت چراغ سقفی ریلی  مارک های سقف چراغ ریلی  شامل چراغ ریلی  Equate ، شیلی ، داتیس ، ZFR ، پارس شعاع توس ، نمانور ، مازی نور ، K.H ، شعاع و ... می باشد.

در راستای این امر ما فروشگاه کالای برق پارس را خدمتتان معرفی می کنیم. این فروشگاه یکی از نمایندگی های معتبر پارس شعاع توس در شرق تهران است . ارائه دهنده انواع چراغ های شقفی توکار و روکار و انواع لامپ های کم مصرف با مناسب ترین قیمت در خدمت شماست.

شما کاربران برای کسب اطلاعات با دیگر نواع محصولات روشنایی پارس شعاع توس عضو کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی ما شوید.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی